Σχετικά με εμάς

Πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί στο thelabtshirt θα το βρεις!

Το Thelabtshirt δεν είναι ένα μόνο ένα μαγαζί με στάμπες αλλά είμαστε εμείς, είναι ο τρόπος που θέλουμε να ζούμε, να ντυνόμαστε και να φερόμαστε!

Είναι η ταυτότητα μας και το όραμα μας , επιμένοντας και κρατώντας την αισιοδοξία μας απέναντι σε οτιδήποτε προσπαθεί να μας αφομοιώσει!

Η εταιρία Thelabtshirt ξεκίνησε to 2000 στη Θεσσαλονίκη και έφερε μέσα από μια ενδυματολογική κουλτούρα (την όποια ακολουθούσαμε σαν άτομα ούτως ή άλλως) το Custom Made T-shirt στην πόλη.

Με κέφι, φαντασία και χωρίς καμία έκπτωση σε αυτά που πιστεύουμε, αλλά ούτε και στην ποιότητα του αποτελέσματός μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ποικιλία σχεδίων που ανανεώνεται συνεχώς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, ένα ποιοτικό προϊόν, το όποιο με το δικό σας γούστο, ταυτότητα και διάθεση θα σας συνοδεύσει για πολλά χρόνια σε ασυναγώνιστη τιμή. Επενδύουμε συνέχεια σε νέες τεχνικές και μηχανήματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα των εκτυπώσεων μας.

Εκτυπώνουμε με όλες τις μεθόδους αναλόγως του τύπου της εικόνας ή της επιθυμίας του πελάτη

Εκτυπώνουμε με βινύλιο, μεταξοτυπία, πλαστιζολ, easy print, ψηφιακά dtg (direct to garment)

Επιλέξτε σήμερα κιόλας ένα από τα σχέδια που σας ταιριάζει και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας !

Στη Θεσσαλονίκη  μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας που εδρεύει στην Αλ.παπαναστασίου 22 (Απέναντι από τον Ευκλείδη) και να επιλέξουμε ένα από τα 8000 σχέδια που διαθέτουμε ή ακόμα να φέρετε και το δικό σας ή να το βρούμε μαζί στο internet, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για το σχεδιασμό της μακέτας και σε 10 λεπτά να σας το μετατρέψουμε σε μπλουζάκι !

Για τους επαγγελματίες, τους συλλόγους τα σχολεία αλλά και για κάθε χονδρική παραγγελία, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες, δημιουργώντας και τις μακέτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

Powered by The Lab T-Shirt, AXL.